Закупуване на използван багер за продажба – Какво е с придружаващите прикачни уредби за багери?

Купете мини багер

Сигурно размисляте да закупите използван багер за продажба, но сте ли помислили и за прикачни уредби?

Багерите, независимо дали са малки, средни, гусенични или на гуми, са идеални за строителни площадки и други проекти. Повечето компании работят със съображения за продуктивност и ниски разходи. Все пак, да помислите за повече от само стандартна кофа може потенциално да спести още повече пари. Разберете кои прикачни уредби за багери са налични в IPS и за какво могат да бъдат използвани.

Използвани багери за продажба в International Plant Sales

Първо, нека погледнем някои от използваните багери за продажба тук в International Plant Sales. В зависимост от типа на проекта ще са необходими различни видове багери. Ние предлагаме следните видове багери:

Мини багери

Средни багери

Багери с гусеници

Багери на гуми

Багери с дълъг обсег

Освен това, ние също предлагаме и други използвани строителни машини, включително валяци, самосвалници, телескопични товарачи и предни товарачи.

Side of machine Komatsu PC138

Търсите прикачни уредби за багерите във вашата флота?

Работим много близко с нашата сестринска компания, Masterhitch Europe Ltd. Когато става въпрос за предоставяне на прикачни уредби за строителните машини на нашите клиенти, работим с най-добрите!

Masterhitch са лидери в проектирането и създаването на прикачни уредби и кофи за багери. Всички техни продукти се произвеждат с най-високи спецификации, използвайки съвременно оборудване и британска стандартна стомана.

Ако търсите издръжливи и дълготрайни прикачни уредби, сте на правилното място. Какви прикачни уредби за багери трябва да изберете обаче?

Подпори за тръби

Подпорите за тръби на Masterhitch са много уникални в индустрията. Въпреки че са налични подобни уредби за закупуване, тази конкретна подпора може да се накланя надолу и надалеч от оператора на 45°, запазвайки пълното управление. Никой друг производител не е интегрирал идеята за потребителски приятни използваеми издърпващи крака, които ще поддържат прикачането и откачането на уредбата от машината.

При закупуване на използван багер за продажба от нас, не забравяйте да се свържете с нас днес за оферта.

Демонтиращи уредби

В ранните етапи на строителния процес може да бъде необходимо разрушаване на вече съществуващи основи, готови за новия проект. Често багер не е на преден план в ума на оператора, но с правилната уредба той може да увеличи продуктивността и да спести време. Демонтиращите уредби на Masterhitch се произвеждат по стандарт за машини с тегло от 7 до 45 тона, но те могат да се произведат по поръчка според вашите изисквания.

Те често се използват за разбиване на асфалт, бетон и трудни зони на терена. Ако има стари дървени корени, демонтиращите уредби също са отлични за тяхно отстраняване.

Уредба за полагане на бетон

Уредбата за полагане на бетон е сравнително ново допълнение към Masterhitch. Изборът на тази уредба ще ви позволи да изпълнявате задачи без нуждата от бетонов камион също на място. С използването на две тръби, операторът ще има пълно управление над това къде се полага бетонът или други материали.

Ако искате да добавите уредбата за полагане на бетон към своята флота, Masterhitch може да произведе уредбата по стандарт за багери с тегло от 7 и 21 тона. Въпреки това, както вече бе споменато, ако ви трябват размери извън тези, те ще се радват да ги направят според вашите нужди.

Кофи с наклон

Кофата с наклон може да бъде универсален аксесоар за строителните машини, ако се използва с пълния си потенциал. Тя се използва предимно за запълване, изчистване на земя и зареждане с лек материал. Когато машина не може да се маневрира правилно поради ограничено пространство, специално адаптираната кофа с наклон може да се наклони на 45° във всяка посока на 90° ос.

Поради типа на извършваната работа, Masterhitch са добавили допълнително подсилване на местата с високо натоварване, които биха износили лесно в обичайни ситуации. Използването на кофа с наклон ще позволи на всеки оператор да използва същата машина, вместо да се налага да преминава на нещо по-малко.

Свържете се с екипа на IPS

Ако искате да закупите използван багер за продажба, говорете с екипа на International Plant Sales

При покупка от IPS, можете да бъдете спокойни, че машините са обикновено на възраст няколко години и идват само от един предишен собственик.

Багерите за продажба се използват от ново от H.E. SERVICES (Plant Hire) Ltd или Diggerland. Когато достигнат средна възраст от 3 – 5 години, машините се заменят. След това ги продаваме на купувачи в Обединеното кралство и по света.

Екипът ни ще се радва да ви изпрати снимки и видеоклипове на машината, за да докаже, че тя е в пълно работно състояние.

Всички машини от IPS идват с гаранция от 1 месец, която ще ви покрие за всички основни части и компоненти. Тази гаранция започва, когато машината бъде взета или доставена. За да получите оферта, моля, свържете се на mail@ipsplant.com или на телефон 01634 779123.

WhatsApp icon
WhatsApp Us
Phone icon
01634 779123