Купете мини багер на разположение – Компактната Мощnost

Купете мини багер

Харесвате ли да закупите мини багер, който не само е надежден, но и е наличен на конкурентна цена? Не търсете повече! IPS предлага гама от употребявани мини багери, включително разнообразни модели на Komatsu като PC26, PC55 и PC80. В този подробен наръчник ще обсъдим нашата гама мини багери, включително техните приложения и спецификации.

Всестранността на Мини Багерите

Мини багерите, често наричани мини екскаватори, са компактни, но мощни машини, които са необходими за различни строителни и ландшафтни проекти. Техният размер ги прави изключително маневрени, позволявайки ви да работите ефективно в тесни пространства. Ето по-близък поглед на това, което всяка от моделите на Komatsu предлага

  • Komatsu PC26: Със своя компактен дизайн и лека конструкция, PC26 е идеален за проекти с малък обем. Той има обхват от около 4.4м и тегло от 2 800 кг, което го прави лесен за транспортиране до различни работни места. Въпреки своя размер, PC26 не се отказва по отношение на производителността. Той е идеален за задачи като копаене на траншеи, оформяне на ландшафта и копаене на фундаменти.

 

  • Komatsu PC55: PC55 постига баланс между мощ и маневреност. Предлага обхват от 5.5м и тегло около 5 300 кг. Този мини багер е универсален и подходящ за широк спектър от проекти, от строителство на жилища до инсталации за обществено осветление. Своят компактен размер го прави лесен за маневриране в ограничени области, като в същото време предлага впечатляващи възможности за копаене.

  • Komatsu PC80: Ако се нуждаете от малко повече мускули за вашите проекти, PC80 е отговорът. С обхват от 6.9м и тегло от 8 000 кг, той е стъпка напред по отношение на размера и производителността. Този мини багер е проектиран за по-изискващи задачи, като подготовка на строителни площи и инсталации на комунални услуги. Въпреки по-големия си размер, той остава подвижен и ефективен.
buy a mini digger

Защо да купите мини багер от International Plant Sales

 

Когато купувате мини багер от IPS, вие не просто купувате машина; вие инвестирате в надеждност и спокойствие. Ето защо клиентите ни ни доверяват:

Безупречно Състояние: Нашите мини багери се проверяват и поддържат методично, за да се гарантира, че са в безупречно състояние. Те преминават през основни проверки и необходими ремонти, за да се уверим, че са готови да се справят с вашите проекти от първия ден.

Пълно Боядисване: Ние правим допълнителен стъпка, като осигуряваме пълно боядисване преди доставката на нашите мини багери, за да се уверим, че не само изпълняват отлично, но изглеждат и страхотно на вашето строително място.

Международно Доставяне: Без значение къде сте разположени, IPS обслужва клиенти по целия свят. Нашите услуги за международна доставка са ефективни и надеждни, като довеждат нашите качествени мини багери до вашия праг.

Нисък Брой Работни Часове: Много от нашите мини багери имат нисък брой работни часове, което означава, че те все още имат много време преди тях. Това представлява отлична стойност за вашата инвестиция.

Приложения на Мини Багерите

Мини багерите са изключително универсални и се използват в широка гама от проекти. Ето няколко от обичайните приложения:

  • Ландшафтен Дизайн: Мини багерите са перфектни за създаване на градини, копаене на езера и оформяне на ландшафта според вашите желания.
  • Комунални Работи: Те са безценни за задачи като копаене на траншеи, поставяне на тръби и инсталиране на комунални услуги.
  • Строителство: Мини багерите се използват за подготовка на строителни площи, копаене на фундаменти и други в строителната индустрия.
  • Срутване: Тяхната прецизност ги прави полезни за селективни срутвания.
buy a mini digger

Инвестирайте в отличие с International Plant Sales

Заключително, ако търсите да закупите мини багер, IPS е вашата дестинация. Нашата гама от мини багери, включително Komatsu PC26, PC55 и PC80, предлага надеждност, конкурентни цени, международна доставка и гаранция, правейки вашия закуп на мини багер безпроблемен. От ландшафтните решения до комуналните работи, тези мини багери са универсални работни коне, готови да се справят с различни проекти. Не пропускайте възможността да инвестирате в отличие – изберете International Plant Sales за вашия следващ закуп на мини багер.

Използвани Багери за Продажба в IPS

IPS са специалисти в продажбата на употребявана строителна техника. Когато закупите оборудване от нас, можете да спокойно се уверите, че купувате от уважавана компания. Всички наши машини идват директно от H. E. SERVICES (Plant Hire) Ltd или тематичните паркове Diggerland. И двете компании закупуват машините си нови. Това означава, че всички наши машини имат само един предишен собственик. Можете да видите всички наши машини, които в момента са на разположение за продажба тук.

Когато купувате употребявана техника от International Plant Sales, ще имате допълнителните предимства на:

  • Можем да организираме доставка по целия свят.
  • Техниката е напълно реновирана от екипа The Finishing Touch.
  • Гаранция включена във всички продажби на техника.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа на IPS днес.

Get in touch with the team today via – 
WhatsApp
mail@ipsplant.com
www.ipsplant.com

 

Информацията е вярна към 15/11/23

WhatsApp icon
WhatsApp Us
Phone icon
01634 779123